ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ
НАВЧАННЯ ТА ВИРОБНИЦТВА
-Молекулярна кулінарія- їжа майбутнього
Теплова обробка –запорука якості та корисності
страви.
-Молекулярна кулінарія- їжа майбутнього
Желефікація -
це процес перетворення напоїв і
продуктів в желеподібні структури з різними властивостями і формою. В технології желефікації обов’язковим є використання
агару, або як його іноді називають агар-агар (на малайському -
"желе") - можливо найдавніша з усіх харчових добавок, які отримали
широке поширення
Папільйот — спосіб
теплової обробки, що передбачає приготування їжі,
загорненої
в папір. Останнім часом папір стали заміняти фольгою або
термостійкою
вініловою плівкою, іноді спеціальними пластиковими пакетами. Даний метод
використовується, якщо потрібно максимально зберегти природну вологість
продукту, сік та ароматичні речовини. Продукти щільно загортають у промаслений папір або фольгу так, щоб пара не виходила в процесі теплової обробки і зберігався натуральний смак та поживні речовини
Під час приготування куриці-галантин, учениці використовували харчову плівку та марлю.
https://drive.google.com/drive/my-drive
Комментариев нет:
Отправить комментарий