ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ 
 НАВЧАННЯ  ТА ВИРОБНИЦТВА
-Молекулярна кулінарія- їжа майбутнього
Желефікація - це процес перетворення напоїв і продуктів в желеподібні структури з різними властивостями і формою. В технології желефікації обов’язковим є використання агару, або як його іноді називають агар-агар (на малайському - "желе") - можливо найдавніша з усіх харчових добавок, які отримали широке поширення



Теплова обробка –запорука якості та корисності страви.
Папільйот спосіб теплової обробки, що передбачає приготування їжі,
загорненої в папір. Останнім часом папір стали заміняти фольгою або
термостійкою вініловою плівкою, іноді спеціальними пластиковими пакетами. Даний метод використовується, якщо потрібно максимально зберегти природну вологість продукту, сік та ароматичні речовини.Продукти щільно загортають у промаслений папір або фольгу так, щоб пара не виходила в процесі теплової обробки і зберігався натуральний смак та поживні речовини
  
 Під час приготування куриці-галантин, учениці використовували харчову плівку та марлю.
 https://drive.google.com/drive/my-drive
Цікавим виявилася технологія приготування пиріжків із капустою у папері.   














Комментариев нет:

Отправить комментарий