Моє життєве кредо:
Шість частин ключа до успіху: щирість, особистісна цілісність, скромність,
ввічливість, мудрість, милосердя"
(Вільям Меннінгер).
Моє педагогічне кредо:
Люди
всегда сваливают
вину на
силу обстоятельств.
Я не
верю в силу обстоятельств.
В этом
мире добивается
успеха
только тот,
кто
ищет нужных ему условий и,
если не
находит, создает их сам.
Мій девіз:
Ричард Бах
Пріоритетні напрямки роботи:
- впровадження нових форм і методів
роботи в навчально-виховний процес
-створення умов
для всебічного розвитку учнів
-використання
та удосконалення сучасних інноваційних технологій у виробництві
ПЕДАГОГІЧНІ ТА ПРОФЕСІЙНІ НАДБАННЯ
ПОКАЗОВІ УРОКИ ТА МЕТОДИЧНІ РОЗРОБКИ:
МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА, НАД ЯКОЮ ПРАЦЮЄ МАЙСТЕР:
ПЕДАГОГІЧНІ ТА ПРОФЕСІЙНІ НАДБАННЯ
ПОКАЗОВІ УРОКИ ТА МЕТОДИЧНІ РОЗРОБКИ:
Навчальний рік
|
Тема уроку
|
2011-2012
|
Технологія приготування борщу Українського
|
2012-2013
|
Технологія приготування страв із філе птиці - Котлета по -Київськи,
шніцель по-столичному
|
2013-2014
|
Технологія
приготування страв з яєць смажених
|
2014-2015
|
Технологія приготування гарячих страв із
сиру
|
2015-2016
2016-2017 |
Відеофільми,
які створено разом з викладачем технології приготування їжі з основами товарознавства
ДНЗ "В ПУ №2 м.Херсона" за професією" Кухар"
- «Приготування страв з яєць»
- «Приготування борщу
українського
- Приготування страв з картопляної маси”
- «Приготування щуки
фаршированої”
- «Приготування страв із
сиру”
- «Приготування медальйонів
фламбе”
- “Приготування котлетної
маси “
Комментариев нет:
Отправить комментарий