ПЕДАГОГІЧНА ТА МЕТОДИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙСТРА


 Моє життєве кредо:
Шість частин ключа до успіху: щирість, особистісна цілісність, скромність

ввічливість, мудрість, милосердя"
(Вільям Меннінгер).

Моє педагогічне кредо:
Люди всегда сваливают
вину на силу обстоятельств.
Я не верю в силу обстоятельств.
В этом мире добивается
успеха только тот,
кто ищет нужных ему условий и,
если не находит, создает их сам.


Мій  девіз:
        Ричард Бах
Пріоритетні напрямки роботи:
 - впровадження нових форм  і методів роботи в навчально-виховний процес
-створення умов  для всебічного розвитку учнів
-використання  та  удосконалення  сучасних  інноваційних технологій у виробництві


МЕТОДИЧНА  ПРОБЛЕМА, НАД ЯКОЮ ПРАЦЮЄ МАЙСТЕР:


 використання та удосконалення  сучасних інноваційних технологій у технології приготування їжі


ПЕДАГОГІЧНІ  ТА ПРОФЕСІЙНІ  НАДБАННЯ

ПОКАЗОВІ УРОКИ ТА МЕТОДИЧНІ РОЗРОБКИ:


Навчальний рік
Тема  уроку
2011-2012
 Технологія приготування борщу Українського



2012-2013
 Технологія приготування страв із філе птиці - Котлета по -Київськи, шніцель по-столичному


2013-2014
 
Технологія приготування страв з яєць смажених

2014-2015
 
  Технологія приготування гарячих страв із сиру


2015-2016











2016-2017
 Технологія приготування солодких страв
 https://drive.google.com/drive/my-drive


Первинна обробка бульбоплодів та коренеплодів.Прості форми нарізки.





Відеофільми, 
які створено разом з викладачем технології приготування їжі з основами товарознавства
 Золотухіною А.М та з допомогою учнів 
ДНЗ "В ПУ №2 м.Херсона" за професією" Кухар"
- «Приготування страв з яєць»
- «Приготування борщу українського
- Приготування страв з картопляної маси”
- «Приготування щуки фаршированої”
- «Приготування страв із сиру”
- «Приготування медальйонів фламбе”
- “Приготування котлетної маси




Комментариев нет:

Отправить комментарий